+40 722 305 194 office@eurostandard.ro

Cine suntem?

EuroStandard – lider pe piața internă prin tehnologii inovatoare

Despre noi

Euro Standard si-a inceput activitatea in 1989. Primele investitii s-au concentrat pe actualizarea tehnologica a aparaturii pentru a face fata celor mai noi provocari din piata de print digital si nu numai.

Noi oferim soluții integrate de la procesarea datelor până la livrarea fiecarui produs.

De ani de zile, Euro Standard este lider pe piața internă prin tehnologii inovatoare, dar mai ales datorită profesionalismului și calității care o diferențiază fata de concurenta. Compania și-a extins prezența în diferite segmente de piață, cum ar fi: bănci, companii de utilități, companii de telefonie, societăți de asigurare, companii de asigurări, comercianți cu amănuntul mari, companii petroliere, agenții de publicitate, marketing direct și promovare.

Externalizare și Logistică

Outsourcing-ul este un fenomen care a atins o expansiune majoră și va continua să se prezinte și cu diversitatea și aplicațiile sale diferite ca o modalitate obligatorie pentru toate companiile. Externalizara este un proces care ajuta companiile să se concentreze asupra functiilor de bază, pe lângă reducerea costurilor. Prin externalizare, o companie devine din ce în ce mai flexibilă și mai dinamică și mai capabilă să înțeleagă schimbările și oportunitățile de piață.

Pentru noi inovația, cercetarea, dezvoltarea tehnologică și productivă a Euro Standard, sunt o prioritate de vârf, însă credem că și în compania noastră resursa fundamentală și indispensabilă este calitatea personalului.

Formarea internă este indispensabilă pentru creștere și dezvoltare deoarece munca înseamnă a ști cum să trăim împreună și să ne înțelegem într-o confruntare zilnică. Din acest motiv, credem în marile valori precum deschiderea față de ceilalți, dorința de noi provocări, spiritul critic, voința de a îmbunătăți și responsabilitatea puternică. De aceea, credem că numai oamenii cu valori mari vor putea atinge obiectivele minunate.

Calitate

Euro Standard este un partener al clienților săi prin înțelegerea sistemului de afaceri al fiecăruia.

Compania coordonează un centru de service pentru gestionarea directă și un depozit pentru a stoca arhive de produse și manuale codate de client. Departamentul se ocupa de manipularea, colectarea și transferul tuturor tipurilor de documente de hârtie la cererea clienților. Organizarea stocurilor și inventarierea terților este tratată profesional în mod autonom printr-un centru dedicat, complet automatizat și „conectat” la sediul clientului, pentru a asigura cunoașterea în timp real a nevoilor sale.

Contact